2014. január 1., szerda

Sziasztok!

Elérkezett tehát a meglepetés ideje is! :) A meglepetés pedig nem más, mint egy új történet!
Amit a legfontosabb tudnotok, hogy semmilyen módon nem érinti hátrányosan a "Rád vártam"-ot, az új sztori semmiképpen nem fog csúszást okozni, ugyanis azt már írom egy ideje, és jó néhány rész van már raktáron.
A terveim szerint mindkét történet heti rendszerességgel fog frissülni - konkrét napokat nem szeretnék kitűzni, mert bármikor közbe jöhet valami, de valószínűleg előbb-utóbb ki fog alakulni valamilyen rendszer. :)

Na és most az új történetről!:) A címe: IceBlood - Új esély

A történet egyik főszereplője Kimi, aki váratlan híreket kap, megtudja, hogy van egy kamaszlánya, aki a segítségét kéri. A történet középpontjában az ő kapcsolatuk alakulása áll, mert ahogy az sejthető, nem lesz éppen zökkenőmentes. :)
Amit még fontosnak tartok elmondani, hogy a történetet Liina "Ajándék a múltból" (http://aszerelemjegesutjan.blogspot.hu/p/gftp_9.html) című története ihlette. Aki még esetleg nem ismeri, annak szívből ajánlom, mert egy nagyon klassz írás! Az alapszituáció tehát innen származik, az én történetem azonban más úton fog haladni, bízom benne, hogy elnyeri majd a tetszéseteket! :)
A történetet a következő oldalon találjátok: http://icebloodfanfic.blogspot.hu/
Kíváncsian várom a véleményeteket, remélem, hogy legalább annyian kedvelitek majd meg az IceBloodot, mint a Rád vártamot! :)

Orsi

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése